Matica hrvatska Mostar

banner 2019
You are here: Početna Novosti Novosti MATICI HRVATSKOJ MOSTAR I AKADEMIKU MUSELIMOVIĆU PRIZNANJA FILOZOFSKOG FAKULTETA
MATICI HRVATSKOJ MOSTAR I AKADEMIKU MUSELIMOVIĆU PRIZNANJA FILOZOFSKOG FAKULTETA
Ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

matica priznanje 1a
U sklopu Dana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, održana je svečana sjednica Znanstveno-nastavnog vijeća na kojoj su dodijeljene povelje i plakete zaslužnim pojedincima i institucijama koji su dali značajan doprinos ugledu i razvoju Filozofskog fakulteta.


Između ostalih laureata, Povelju je dobila Matica hrvatska Mostar za osobit doprinos ugledu i promociji fakulteta u javnosti. Povelju je predsjednici MH Mostar uručio dekan prof. dr. Zoran Tomić. 

Plaketa za osobit doprinos ugledu i promociji fakulteta u javnosti dodijeljena je i akademiku Josipu Muselimoviću, počasnom predsjedniku Matice hrvatske Mostar.

Tom prigodom akademik Muselimović je izjavio:
- Priznanje Znanstvenog vijeća jedne sveučilišne zajednice kao što je Filozofski fakultet, iznimno je značajno, kako za Maticu kao najstariju kulturnu instituciju Hrvata, tako i za mene osobno. Vjerujem da ćemo i dalje nastaviti našu plodonosnu suradnju i da će se ta suradnja i učvrstiti, na radost svih nas. Hvala Znanstvenom vijeću Filozofskog fakulteta, hvala dekanu prof. dr. Tomiću, što su prepoznali i podržavaju naš rad.

matica priznanje 1

matica priznanje 2

matica priznanje 3

matica priznanje 4

matica priznanje 5

matica priznanje 6

 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama

20 godina MP